FI | EN
Contact us

Tietoa meistä

Tervetuloa meille hoitoon

FinnHealth tarjoaa sinulle Kuopion yliopistollisen sairaalan korkealaatuiset erikoissairaanhoidon palvelut. Meillä hoidostasi vastaavat alansa parhaat ammattilaiset. 

Kattava palvelu

FinnHealth on Kuopion yliopistollisen sairaalan omistama ainutlaatuinen terveyspalvelukokonaisuus, joka tarjoaa käyttöösi kattavat erikoissairaanhoidon palvelut. Räätälöimme palvelumme aina tarpeesi mukaan. 

Moderni sairaala

Sairaalamme uusimmat osat on otettu käyttöön kesällä 2015. Olemme yksi Suomen moderneimmista sairaaloista, jossa toteutetaan parhaita hoitokäytäntöjä ja hyödynnetään uusinta teknologiaa.

Parasta mahdollista hoitoa

Edustamme kaikkia lääketieteellisiä erikoisaloja, jotka toimivat läheisessä ja monitieteisessä yhteistyössä keskenään. Esimerkiksi epilepsialeikkaukset ja vakavien palovammojen hoito on keskitetty kansallisesti Kuopioon. Hoidamme yleisimpiä kansallisia sairauksia erityisissä huippukeskuksissa, kuten neuro-, sydän- ja syöpäkeskuksissa.

Tyytyväiset potilaat

Toimintamme erinomainen laatu näkyy kansainvälisestä laatusertifikaatista ISO 9001: 2008, joka on myönnetty KYSille ensimmäisenä yliopistollisena sairaalana Euroopassa. Myös asiakastyytyväisyyskyselyiden mukaan potilaamme ovat erittäin tyytyväisiä meillä saamaansa hoitoon.